Няма човек, който да остане безучастен към съдбата на

...
  Няма човек, който да остане безучастен към съдбата на
Коментари Харесай

Красивата Йоана е само на 18, заслужава да живее!

 

Няма човек, който да остане безразличен към ориста на това прелестната Йоана. Преди две години и половина благодарение на фонда за лекуване на деца Йоана се е излекувала от израстък в мозъка. Тя е едно прелестно, лъчезарно, усмихнато момиче, което от самото начало на тежки тествания и сложна битка е запазило своя позитивизъм.

През последните две и половина години, минали в химиотерапия и лъчетерапия, тя е съумяла да резервира и да заразява близките с ослепителната си красива усмивка, да въодушевява със успокоение, което лъха от топлите й очи, цялостни с вяра.

Тя устоя философски на компликациите и продължава да се бори. След 10 месеца ремисия обаче, за жал, заболяването се завръща по-агресивна отпреди - появява  се рецидив в гръбнака. Само за месец туморът нараства дотам, че придвижването й независимо е невероятно. Така, вместо да отиде на абитуриентски бал през май следващата година, Йони незабавно би трябвало да замине да се лекува в Германия, тъй като без лекуване докторите й дават два месеца живот.

Йоана е към този момент съвсем на  18 година и не може да получи помощ от фонда,  с цел да стартира лекуване неотложно! Балансът по дарителската й сметка е 50 лева Има и към 5 хиляди лв. в дарителския уебсайт на Карма.  От през вчерашния ден Йони е в Германия за нови проучвания и следваща оферта за химиотерапия на този израстък. Очертава се първата оферта да е не по-малко от 60 000 евро, които би трябвало да се платят в къс период.

 

Дарителска банкова сметка:

IBAN: BG86FINV91501316666781

BIC: FINVBGSF

Първа капиталова банка,

гр. София Йоана Константинова Казанджиева

Pay Pal: [email protected]

 

Това е групата, в която се организират благотворителните търгове за Йоaнa! https://www.facebook.com/groups/1322738347744691/

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР